Rivning

 rivningsfirma stockholm

Rivning Stockholm

Vi har kunskap och erfarenhet av rivning, även i K-märkta fastigheter.

Vi utför alla arbeten inom rotrivning, lättrivning, demolering, tungrivning, håltagning, sågning i betong. Vi åtar oss allt från totalrivningar, ombyggnadsrivningar, sanering, klippning av stål, återvinning med mera.  Tack vare det har vi samlat på oss gedigen erfarenhet och kunskap av alla typer av projekt. Vi tar hand om hela processen – från ansökan om rivningslov till hantering av rivningsavfallet enligt gällande hälso- och miljömässiga lagar och regelverk. 

Rivning

Södermalms miljösanering & transporter AB är en trygg och pålitlig rivningsfirma i Stockholm som erbjuder fler tjänster inom fastigheter såsom lättrivning, sanering,  bilning av betong och betongsågning. Vi erbjuder en dammfri rivning. Det innebär att arbetsområdet avskärmas från övriga områden i lokalen. Vi skapar ett undertryck som gör att det blir dammfritt utanför rivningsområdet. Dammfri rivning är perfekt vid ombyggnationer, men speciellt om arbetet ska fortsätta i närliggande lokaler medan rivningen pågår.

Lättrivning

Vid lättrivning, till exempel inför renovering, använder vi mindre maskiner som bilningsmaskiner, tigersågar och andra handverktyg.

Inventering och hantering av farliga material

I äldre fastigheter kan det finnas byggmaterial som innehåller asbest eller PCB. Vi hjälper dig kontrollera förekomst genom att ta prover för analys. Från och med analysen tar vi ansvar och driver projektet ända fram till slutbesiktningen. Vi är auktoriserade både för PCB- och asbestsanering och har bred erfarenhet av att hantera dessa ämnen. När rivningen är avslutad gör vi en grovstädning där vi fraktar bort miljöfarligt avfall. Därefter gör vi en selektering för att avgöra vad som ska lämnas till deponering och återvinning.

Rivning Stockholm

Behöver du en rivningsfirma i Stockholm?

Vi har resurser att utföra såväl stora som mindre uppdrag. Kontakta oss för att diskutera den lösning som passar din verksamhet bäst!  Vi utför alla typer av rivningsuppdrag inom Stockholm, Uppsala, Enköping, Eskilstuna, Katrineholm, Västerås, Örebro, Norrköping och närrliggande orter. Varje projekt utförs noggrant, säkert och miljöriktigt. Kontakta oss idag för en offert.

Vårt huvudkontor ligger på medborgaplatsen i Södermalm. Vi utför rivning i Stockholm, Norrtälje, Märsta, Nynäshamn,  Vasastan, Vaxholm, Huddinge, Lidingö, Segeltorp, Årsta, Farsta, Sundbyberg, Solna, Sollentuna, Hägersten, Täby, Danderyd, Enebyberg, Södertälje, Tumba, Norrmalm, Ekerö, Åkersberga, Haninge, Johanneshov 

Vill du ha hjälp med rivning ring oss på tel 0735824751 eller eposta till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Att anlita oss ger resultat.

Rivning Stockholm - Boka