Stenläggning

Stensättning

Stensättning Stockholm

Södermalms miljösanering & transporter AB är experter inom trädgårdsskötsel, sättning av sten och att skapa vackra utemiljöer på tomten. Vi designar din trädgårdsanläggning och ser till att allt fungerar perfekt efter ritning. Vi utför alla typer av stensättning och våra duktiga och rutinerade medarbetare står alltid redo att lyssna på dina önskemål och behov för att du ska få ett resultat som du blir nöjd med.

Professionella stenläggare med kunen i fokus

 marksten södermalms

Ska du ha automatisk bevattning så löser vi det också. Vi kan även göra plats för cykelställ och grill samt utemöbler och blommor. Efter trädgårdsanläggningen är klar så hjälper vi dig även med skötsel löpande, detta gäller inom Stockholm. Vi har lång erfarenhet och åtar oss gärna både små och stora projekt. Pryd din trädgård med marksten, murar eller plattor.  

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. Vi har lång erfarenhet i branschen där vi har hjälpt såväl företag, enskilda väghållare och privatpersoner runt i Stockholm med alla möjliga uppdrag. Kontakta oss på tel 0735824751 och boka in ett kostnadsfritt möte. Vi kommer gärna ut på plats för att föra en dialog, samt för att ge en så bra prisbild som möjligt. 

Vårt huvudkontor ligger på medborgaplatsen i Södermalm. 

Södermalms miljösanering och transporter AB arbetar med stensättning i Stockholm.

Boka