Schakt och grävarbeten

grävarbeten

Schakt och grävarbeten

Vi är specialister på Schakt och grävarbeten.

Grävfirma i stockholm. Södermalms miljösanering & transporter AB arbetar alltid fokuserat, kvalitativt, noggrant och effektivt. Våra medarbetare genomför alla uppdrag på ett ypperligt vis, oavsett om det rör sig om ett litet- eller ett stort uppdrag. 

Kvalitet och noggrannhet  

Schakt och grävarbeten som utförs av specialister och välutbildare personal. 

  • Trädgårdsanläggningar 
  • Utgrävning och sckaktarbete
  • Stenläggning och murning 
  • Vi hjälper till med att lägga om ojämna plattor 

Schakt och grävarbeten

Experter på Schakt och grävarbeten

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. Vi har lång erfarenhet i branschen där vi har hjälpt såväl företag, enskilda väghållare och privatpersoner runt i Stockholm med alla möjliga uppdrag. Kontakta oss på tel 0735824751 och boka in ett kostnadsfritt möte. Vi kommer gärna ut på plats för att föra en dialog, samt för att ge en så bra prisbild som möjligt. 

Vårt huvudkontor ligger på medborgaplatsen i Södermalm. Men vi arbetar åt företag, försäkringsbolag, kommuner, myndigheter, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Storstockholmsregionen med omnejd.. Våra kunder finns på Södermalm, Nynäshamn, Södertälje, Norrtälje, Vasastan, Vaxholm, Huddinge, Lidingö, Segeltorp, Årsta, Farsta, Sundbyberg, Solna, Sollentuna, Hägersten, Täby, Danderyd, Enebyberg, Märsta, Knivsta, Ekerö, Åkersberga, Hallstavik, Rimbo och Uppsala.

För mer information om våra tjänster och priser, kontakta oss!

Boka