Dränering

Dränering Stockholm

Dränering Stockholm

Dränering är ett absolut måste för att hålla fastigheten fuktfri. Genom att dränera husgrund, krypgrund eller källare på ett korrekt sätt kommer fastigheten vara skyddad mot fuktangrepp. Vi lägger dränering och dräneringssystem på rätt nivå och anlägger nytt dag-/regnvattensystem. Vi sänker fukthalten i dina väggar genom att öppna upp källarväggarna för bästa uttorkning. Vi åtgärdar problemen till konkurenskraftiga priser.

Vad innebär dränering?

Vid dränering skyddar du ditt hem eller din fastighet mot fukt och förhindrar att vatten tar sig in. Det är ett omfattande arbete som kräver good kunskap samt planering. Vi börjar med att först undersöka ditt hus. Sedan gräver vi rent runt huset, undersöker husgrunden och lagar sprickor som kan ha uppstått. Vi gräver upp ett dike runt huset där vi lägger en textilduk. Vi ser till att isolera husgrunden och lägger dit särskilt dräneringsrör.

Isodrän-skivan ger en enkel och effektiv lösning för dränering av husgrund och källare och passar alla grundtyper.

ISODRÄN är en kapillärbrytande och värmeisolerande dräneringsskiva som väldigt effektivt dränerar och torkar ut dina källarväggar. Det ger dig ett bra fuktskydd vid dränering av husgrunder, både befintliga och nybyggda. Det spelar ingen roll om det gäller platta på mark, källare eller krypgrunder. Din källare blir varm och torr vid dränering med ISODRÄN.

Om du hittar tecken på fuktskador på dina källarväggar, eller om din källare börjar lukta mer och mer unket kan det vara ett varningstecken. Då bör du kolla upp om du behöver göra ett dräneringsarbete. Tecken på fuktskadade väggar är till exempel att färgen börjar flaga, eller att tapeterna släpper och bubblar sig.

Vi har givetvis både egna maskiner som är miljögodkända och anpassade för den typen av arbeten vi utför. Våra kunniga medarbetare kan erbjuda tips och råd både inför, under och efter att dräneringen har utförts.

 dränering  

Återställningsarbete

I återställningsarbetet kan vi genomföra stenläggningar efter dränering. Hos oss har vi en utbildad trädgårdsmästare, som tillsammans med sitt arbetsteam ska kunna hjälpa dig med att anlägga trädgård i enlighet med din design. 
• 10 års garanti.
• Fasta tidsramar.
• Fasta priser.
• Pålitlig arbetskraft.

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert för dränering i Stockholm!

Helhetslösningar 

Vårt team finns med hela vägen, ända från projektering och planering till utförande och slutbesiktning. Vi har många år erfarenhet av dränering i Stockholm. Varje år ges vi förtroende av såväl privatpersoner som företag att dränera husgrunder för att förhindra fuktskador i källare. Eftersom efterfrågan på våra tjänster ständigt ökar måste vi regelbundet utvidga vår styrka. Alla som börjar arbeta med dränering i Stockholm för oss får genomgå omfattande utbildning. Detta för att garantera god kvalitet när vi utför dränering hos alla våra kunder.

Vårt huvudkontor ligger på medborgaplatsen i Södermalm. Våra kunder förekommer i exempelvis Nacka, Södertälje, Norrtälje, Enskedde, Ekerö, Nynäshamn, Täby, Hallstavik, Haninge, Hägersten, Vasastan, Sundbyberg, Djursholm, Huddinge, Vaxholm och Solna, Södermalm, Sollentuna 

Fyll i formuläret och få en offert inom 24h! 

Boka