Bergspräckning

Bergspräckning

Bergspräckning i Stockholm 

Bergspräckning är ett sätt att inte riskera sprängskador på känslig omgivning. Exempel på bergspräckningstekniker är bland annat hydraulisk spräckning och användning av snigeldynamit. Vi erbjuder allt inom borrning och bergsprängning och är specialister på vibrationsfri sprängning i känsliga miljöer. 

E58FBF6E B15A 44CA BE1C 7F5F9FCCEC52 IMG 4860

Vi har utrustning för bergborrning och hydraulisk bergspräckning. Vid dräneringsarbeten vi utfört och sprängning visat sig vara nödvändig har vår kompletta kompetens och maskinpark varit mycket uppskattad av våra beställare. Alla tillstånd och försäkringar finns.

Spräckning i känsliga miljöer 

Vid tätbebyggda områden hydraulisk bergspräckning används för att ta bort och mindre stenar i trånga utrymmen, eller i tätbebyggda områden där sprängning med dynamit inte är ett altenativ.

Sprängning för villagrunder 

Vi utför borrning och sprängning av villatomter inför villagrundsarbeten. 

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert 

Vi har lång erfarenhet i branschen där vi har hjälpt såväl företag, enskilda väghållare och privatpersoner runt i Stockholm med alla möjliga uppdrag. Kontakta oss på tel 0735824751 och boka in ett kostnadsfritt möte. Vi kommer gärna ut på plats för att föra en dialog, samt för att ge en så bra prisbild som möjligt. 

Vårt huvudkontor ligger på medborgaplatsen i Södermalm. Vi utför tungrivning i StockholmUppsala, Norrtälje, Märsta, Nynäshamn,  Vasastan, Vaxholm, Huddinge, Lidingö, Segeltorp, Årsta, Farsta, Sundbyberg, Solna, Sollentuna, Hägersten, Täby, Danderyd, Enebyberg, Södertälje, Tumba, Norrmalm, Ekerö, Åkersberga, Haninge, Johanneshov och närliggande orter!

Boka