Trappstädning Stockholm

Trappstädning Stockholm

Trappstädning Stockholm

Södermalms miljösanering & transporter erbjuder professionella underhållstjänster för fastighetsförvaltare och bostadsrättsföreningar. Med vår professionella utrustning och vår duktiga personal ser vi till att även de allra minsta vinklar och vrån i trapphuset blir damm- och smutsfria.  Vi utför trappstädning.

 Gedigen kunskap och personlig service

Marknaden för trappstädning i Stockholm är enorm, vilket förstås drar till sig alla möjliga sorters städfirmor. Det är bra för er bostadsrättsförening eftersom konkurrensen håller priserna nere. Södermalms miljösanering & transporter AB hittar kundanpassade rutiner utifrån era önskemål och fastighetens behov. 

Generellt brukar vi rekommendera trappstädning en gång i veckan, men det beror såklart på hur många personer som passerar genom fastigheten varje dag. Varje vecka under vintertid. När du anlitar oss för din trappstädning i Stockholm kan du räkna med en noggrann städning. Vi tar med all utrustning som behövs för att förvandla ert trapphus till en glänsande miljö att trivas i. Vår personal har lång erfarenhet av trappstädning i Stockholm och vet vad som krävs för att nå ett bra resultat.

Anlita bra fastighetsskötare

Välkommen att ta kontakt med oss!

Vanliga arbeten vi utför i trapphus:

  • Vi sopar av och skurar såväl entré som trapphus
  • Vi torkar av och rengör trappornas ledstänger
  • Om ni önskar kan vi även torka av och rengöra dörrar och fönster
  • Maskinrengöring av golv
  • Fönsterputsning
  • Rengöring i tvättstugan, källare, vind
  • Fasadtvätt (enligt överenskommelse)
  • Regelbunden kontroll av hygienunderhåll och kvalitet
  • Desinfektion av handtag och kranar 

Sanering av coronavirus i Stockholm

Skapa trygghet för medarbetare och besökare!

Som saneringsexperter i Stockholm kan vi under dessa rådande omständigheter erbjuda sanering av Covid-19. Vi rycker ut snabbt och sanerar och desinfekterar luft och ytor för att på så vis döda coronavirus och mikroorganismer. Vår personal bär självklart korrekt skyddsutrustning och vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Våra metoder är snabb och effektiv

Vi tillämpar en portabel och högeffektiv metod framtagen för snabb och effektiv desinficering & sanering av coronavirus (COVID-19) inom sjukvård, vårdhem, förskolor, kollektivtrafik, hotell, restaurang, fastigheter m.fl.

Miljö och kvalité 

 Miljövänligt städmaterial ingår

Du når oss enkelt på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. eller 0735824751. Vår kunniga personal står redo att hjälpa dig!

Vårt huvudkontor ligger på medborgaplatsen i Södermalm. Men vi arbetar åt företag, försäkringsbolag, kommuner, myndigheter, bostadsrättsföreningar och privatpersoner i hela Storstockholmsregionen med omnejd.. Våra kunder finns på Södermalm, Vasatan, Vasastan, Vaxholm, Huddinge, Lidingö, Segeltorp, Årsta, Farsta, Sundbyberg, Solna, Sollentuna, Hägersten, Täby, Danderyd, Enebyberg, Märsta, Södertälje, Tumba, Haninge, Ekerö, Åkersberga, 

Boka