Avfallshantering

Avfallshantering stockholm

Avfallshantering

Södermalms miljösanering & transporter AB hjälper byggföretag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner att städa undan byggavfall, grovavfall och grovsopor i Stockholm. Vi ta hand om detta vid en återvinningscentral. Vi erbjuder hämtning av grovsopor, byggavfall, trädgårdsavfall, upphämtning av storsäckar och blandsopor i Stockholm samt olika tjänster därutöver såsom tömning av dödsbon eller kontor och andra uppdrag inom avfallshantering.

Storsäckar

Storsäckar är smidiga att använda och underlätta avfallssortering. Om ni inte sorterar eller är osäkra på hur bra ni har sorterat så är det inga problem. Vi är proffs och ser på ett effektivt sätt till att sophanteringen blir riktig.

Så här funkar det

Snabb hjälp idag. Ta en bild sedan skicka till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.. Hämtning och återvinning samma dag. Säker och smidigt.

Vi erbjuder 

  • Avfallshantering för BRF Stockholm med omnejd
  • Vi hanterar soffor, bord, kläder, porslin, glas, skräp, gummi, koppar, aliminium, byggskräp, vitvaror, mattor, sängar, möbler, kontorsmöbler, förrådstömning, köksmöbler och lokaltömning.
  • Hämtning av dina grovsopor regelbuntet
  • Upphämtning av storsäckar
  • Byggstädning
  • Flyttstädning och grovstädning

Vi hanterar även metallskrot som vi lyfter för hand in i mindre bil. Att sortera metall är en stor vinst för miljön och samhället och görs av specialister som återvinningscentralerna samarbetar med.

80681

Miljöpolicy

Vi arbetar enligt IS014001 & ISO9001:5s riktlinjer

Vårt huvudkontor ligger på medborgaplatsen i Södermalm. Södermalms miljösanering och transporter AB arbetar med hämtning av grovsopor och storsäckar av alla fabrikat och färger i Stockholm, Södermalm, Enskede, Farsta, Hägersten, Huddinge, Nacka, Södertälje, Botkyrka, Haninge, Solna, Järfälla, Sollentuna, Täby, Norrtälje, Lidingö, Tyresö, Sigtuna, Upplands Väsby, Österåker, Sundbyberg, Värmdö, Danderyd, Vallentuna, Nynäshamn, Ekerö, Upplands-Bro, Salem, Vaxholm, Nykvarn, Uppsala, Rimbo, Hallstavik. 

Boka