Betongsågning och håltagning i Stockholm

Såga dörröppning i tegelvägg? - Vi hjälper dig med väggsågning

Behöver ni hjälp med betongsågning och kärrborrning i Stockholm? Anlita en proffsig och erfaren utförare av håltagning i betong. Vi erbjuder oss att ta hål, i objekt som väggar, golv, tak, broar, berg, grunder. Oavsett om det gäller urtagning för dörrar och fönster, VVS eller hål för ventilation. Vi är specialister på avancerade sågningar. Utnyttja möjligheten till ROT-avdrag. Kontakta oss så berättar vi mer!

Södermalmsmiljösanering är ett rivningsföretag i Stockholm som utför alla typer av sågningar i betong. Vi använder de bästa betongsågarna på marknaden och har helt lämnat handhållna redskap bakom oss. Ta kontakt med oss på Södermalms miljösanering - Våra erfarna rivare har alla tillgång till servicebilar som kan komma ut vid akuta underentreprenörsuppdrag. Tveka inte på att kontakta oss! Vi sågar upp till 75cm väggar o tak i betong. Kvalité - Säkerhet 

Snabbt prisförslag - Ring 073-582 47 51             


Våra betongsågning - håltagningstjänster:

✅️ Väggsågning

✅️ Diamantborrning vid diametrar

✅️ Sömborrning

✅️ Golvborrning

✅️ Granit och tegehåltagning 

✅️ Kärrborrning

✅️ Golvsågning

Kontakt oss

Ring oss på Tel: 073-582 47 51
Växeln är öppen måndag-fredag 7-18.
Övriga tider samt helg går det jättebra att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så återkommer vi så snart vi kan!  

Vi är ansluten till:

Länkar - Tanums Maskinstation AB  trygg och hansa 

Tryck på knappen nedan och fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi dig. 

Boka

Mer specifikt har vi och utför rivning av betong och betongsågning i Norrtälje, Märsta, Nynäshamn, Vasastan, Vaxholm, Huddinge, Lidingö, Segeltorp, Årsta, Farsta, Sundbyberg, Solna, Sollentuna, Hägersten, Täby, Danderyd, Enebyberg, Södertälje, Tumba, Norrmalm, Ekerö, Åkersberga, Haninge, Johanneshov och närliggande orter!