Rivningsfirma | Rivning | Sanering

Södermalms miljösanering är ett rivningsföretag som har bland längst erfarenhet inom rivning, miljösanering & återvinning i Stockholm. Våra skickliga medarbetare utför alla rivningsarbeten med engagemang, kunskap och följer noga lagar och förordningar som gäller. Vi arbetar med egen personal kraft samt egen maskinpark. Vi har kapacitet att riva stora och små hus, garage, kulvert, kontorskomplex och industrianläggningar. Våra tjänster innebär att vi tar hand om hela processen allt från materialinveneringar till kostnadseffektiva husrivningar, PCB/asbestsaneringar och marksanering till slutbesiktningen, sist till deponi och återvinning. Vi vänder oss till både bygg entreprenörer, fastighetsbolag och bostadsrättsföreningar i hela Stockholm med omnejd. För er privatpersoner och där möjlighet finns kan ni nyttja ROT-avdrag. Kontakta oss så berättar vi mer!

IMG 2841 2 

Kvalité, kostnader och miljö

Vi eftersträvar alltid att hålla hög kvalité på av oss utförda arbeten. Vi arbetar tillsammans med er som kund för att ni ska få bästa möjliga lösningar och samtidigt vara konstnadseffektiva.

Våra maskiner/lastbilar är miljöanpassade. Vi innehar tillstånd från Arbetsmiljöverket att utföra asbestsanering över hela Sverige. Medlemmar i makinentreprenörerna  samt ansvarsförsäkring.

Rivningsföretag i Stockholm 

Behöver ni hjälp med att bila bort betonggolv, rivning av pool, badrum eller vid stambyte i Stockholm? Kontakta oss på Södermalms miljösanering. Våra erfarna och skickliga medarbetare utför avancerade rivningar i trånga innerstadsmiljöer där det ställs extra krav på att rivningen är tyst och dammfri. Likaså att säkerheten för tredje man och egen personal garanteras samt att arbetsplatser i omgivningen störs minimalt. Vi utgår från Södermalm och erbjuder alla typer av rivning och sanering i hela Stor-Stockholm.

Varför välja oss!?? Vi tar hand om hela processen – från planering och genomförande till hantering av avfallet enligt gällande hälso- och miljölagar och regelverk.

?? Sortering och återvinning i enlighet med miljöregler, vilket bidrar till att minska branschens klimatpåverkan.

?? Toppmodern maskinpark & rätt utrustning

?? Bra arbetsmiljö & utbildad personal


Våra övriga kompetenser finns inom följande områden:

?? PCB & Asbestsaneringsutbildning 
??Maskinförare (Mobila plattformar, Bobcat, Brokk, Grävmaskin & Maeda kranförare)
??Bas U/P (Arbetsledare & projektledare)
??Skyliftsförare, Säkra lyft & Fallskydd, Ställningsutbildning 2-9m
??Truckförare

Vi är ansluten till:

Länkar - Tanums Maskinstation AB  trygg och hansa 

Tryck på knappen nedan och fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi dig. 

Boka

Rivning – tidigare uppdrag

Här kan ni se bilder från några av våra tidigare jobb

Rivning av industrianläggningar i Bromma

80681

Rivning & demontering av moduler i Sickla udde

IMG 2967

Husrivning rivning av en plansvilla med källargrund och bottenplattan i Täby 

Rivning av villa Täby med Södermalms miljösanering transporter AB

Husrivning rivning av hus villa i huddinge

 1598748102686 img 3533 2