Södermalms miljösanering

OM OSS - SÖDERMALMS MILJÖSANERING

Vi på Södermalms miljösanering har över 20 års erfarenhet av maskinentreprenader inom rivning- och markbranschen. Vi hjälper er med mark och rivningsarbeten, asbest/PCB, mögelsanering, dränering, bergspräckning och trädgårdsanläggningar i Stockholm.

Vi strävar efter att ha en stark arbetskultur bland våra anställda, gentemot våra partners och våra beställare. Vi lägger stor vikt att ha en hög integritet, ärlighet, transparens och tillit i allt vi gör, detta är viktig hörnsten i vår verksamhet. Vision Södermalms miljösanerings vision att fortsätta vara den givna entreprenören inom rivnings och mark, med hög kvalitet från arbetsplats till dokumentation.

VÅR POLICY

Södermalms miljösanering ska kännetecknas av hög kvalitet och ett stort miljöengagemang. Vår policy är ett uttryck för vår övergripande inriktning, som ligger till grund för vårt ledningssystem och är vår nyckel till framgång. Vi verkar för att våra produkter och tjänster överträffar kundens önskemål avseende miljö och kvalité. 

    

”AA är  betyget för handelsbolag och enskilda firmor och signalerar god kreditvärdighet.” 

 AAbisnode w460 300x166bisnode 300x127  

Har Du frågor är Du välkommen att kontakt oss via mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Alternativt, på telefon: 0735 824 751