Stenläggning och murning i Stockholm - Professionell stenläggning för privatpersoner och företag

Stenläggning & murning i Stockholm

Har ni tänkt renovera er trädgård till villan? Eller ska ni fräscha upp det allmänna utrymmet till bostadsrättsföreningen? I så fall rekommenderar vi att funderar på att använda sten som är en klassisk anläggningsmetod som kommit tillbaka i populäritet. Vi är en företag som specialiserat sig på plattsättning och murning till privatpersoner, brf, företag och fastighetsägare i Stockholm med omnejd. 

Vi hjälper dig med stenläggning & murning i Stockholm

Sten och stenläggning är bland det roligaste vi vet. Att anlägga vackra trädgårdsgångar som perfekt anpassar sig efter tomtens förutsättningar är en spännande utmaning som våra stenarbetare gärna tar sig an. Stödmurar, gatsten på garageuppfarten eller en vacker entrétrappa är andra exempel på vad vi gärna gör åt dig.

Våra stensättningstjänster i Stockholm

  • Allt inom stensättning
  • Murning & putsning
  • Uppfarter & gångar
  • Plattsättning
  • Stenläggning vid entrén
  • Fontäner & trädgårdsdetaljer

Kostnadsfri offert för stenläggning eller murning

Välkommen att kontakta oss på Södermalms miljösanering & transporter i Stockholm. Hos oss får du erfarna plattsättare, murare, stensättare som har en känsla för kvalitet och ett bra öga för detaljer. Vi utför ett tryggt arbete och lämnar alltid garantier.

Företaget utgår från Södermalm på medborgaplatsen och arbetar gärna i lokalområdet så som;  Enskede, Johanneshov, Älvsjö, Hägersten, Årsta, Farsta, Tyresö, Haninge, Danderyd, Hägernäs, Enebyberg, Djursholm, Stocksund, Sollentuna, Helenelund, Rotebro, Kista, Jakobsberg, Barkaby, Spånga och Solna. 

Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri offert. Vi har lång erfarenhet i branschen där vi har hjälpt såväl företag, enskilda väghållare och privatpersoner med varierande uppdrag. Kontakta oss på tel 0735824751 och boka in ett kostnadsfritt möte. 

Vill du att vi kontaktar dig?

Tryck på knappen nedan och fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi dig. Vi erbjuder därför alltid ett kostnadsfritt platsbesök för att avgöra vilken lösning som är rätt för dig. Därefter får du en tydlig offert och arbetsbeskrivning så du vet vad som behöver göras och vad det kommer att kosta.

Boka

Vårt huvudkontor ligger på Åsögatan 169 på Södermalm. 

Kundtjänst

Tel073-582 47 51
Växeln är öppen måndag-fredag 7-18.
MailDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.