Innergårdsrenovering i Stockholm - Snabb och Proffsig service - Södermalmsmiljö

Renovera innergård i Stockholm 

Vi renoverar innergårdar, garageuppfart, gemensamhetsområden, trädgårdar och kommersiella ytor, från första skoptaget till färdigställt resultat i Stockholm! Med lång erfarenhet och noggrannhet levererar vi alltid ett resultat som uppfyller våra kunders förväntningar. 

Oavsett problem med Er innergård, Hos oss hittar du ett av Stockholms mest erfarna team inom innergårdsrenovering. Vi kan vi hjälpa er att åtgärda allt från: Ny dränering, renovering av gårdsbjälklag, tätskikt, till snygga stenläggningar, planteringar, snickeriarbeten och vacker belysning.

Vi har över 15 års erfanrenhet och den kunskap som krävs för att utföra alla markarbeten på ett korrekt sätt och på det viset skapa en snygg, trivsam och praktisk innergård. En renovering av en innergård kräver en hel del markarbete. Vanliga uppgifter som kan behöva utföras vid en innergårdsrenovering är rivningar, monteringar av nya balkar och betonggutningar. Därefter kan vi värmeisolera och installera tätskikt för att skydda innergården mot vädrets makter.

De flesta av våra kunder är fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, hyresrättföreningar men även privatpersoner kommer till oss för att få hjälp med renovering av trädgård. 

Vad skulle det kosta att renovera er innergård? Det får ni reda på om ni kontaktar oss med en förfrågan. Att renovera gårdsbjälklag är ett utmärkt sätt att höja fastighetens värde och skapa större trivsel för de som bor i fastigheten.

Vår specialitet 

  • Rivning t.o.m. bjälklag/konstruktion
  • Montering nya balkar, gjutning bjälklag, värmeisolering, tätskikt, överbyggnad
  • Schaktning, dikning, dränering och allt slags förarbete
  • Vi kan lägga marksten, asfaltera gångbanor eller lekplats
  • Vi skapa rumkänsla och gröna miljöer genom plantering av sedumtak, träd och växter

innegård

Våra kunder finns på Södermalm, Nynäshamn, Södertälje, Norrtälje, Vasastan, Vaxholm, Huddinge, Lidingö, Segeltorp, Årsta, Farsta, Sundbyberg, Solna, Sollentuna, Hägersten, Täby, Danderyd, Enebyberg, Märsta, Knivsta, Ekerö, Åkersberga, Hallstavik, Rimbo och Uppsala.

      AAbisnode w460 300x166

Kontakta oss för en kostnadsfri bedömning och offert på renovering av din innergård i Stockholm redan idag!

Tel073-582 47 51
Växeln är öppen måndag-fredag 7-18.
MailDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vårt huvudkontor ligger på Åsögatan 169 på Södermalm. Vill du att vi ringer upp dig? Tryck på knappen nedan och fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi dig! 

Boka