Dränering i Stockholm | Proffs på grundisolering

Dräneringsfirma i Stockholm

Dränering är ett absolut måste för att leda bort ytvatten och grundvatten för att förhindra fuktinträngning från konstruktionen. Det är ett omfattande arbete som kräver god kunskap samt planering. Vi på Södermalms miljösanering är ett företag i Stockholm sätter alltid kundens behov och trygghet i fokus. Vi har specialiserat oss på dräneringar, tilläggsisolering, grundisolering av hus och fastigheter med källare. Vi utför alla våra arbeten med engagemag, kunskap och kvalité. Ska du köpa hus eller misstänker att ditt hus kan behöva dränering och och grundisolering. Kontakta oss idag för att veta säkert.

Här är exempel på övriga tjänster som vi kan hjälpa dig med:

?? MARKBEREDNING & TOMTPLANERING

?? GRUNDISOLERING & TILLLÄGGSISOLERING

?? KÄLLARE RENOVERING - ISOLERING/GJUTNING AV NYA PLATTAN

?? SCHAKTNING & GRÄVNINGAR

?? STENLÄGGNING & PLATTLÄGGNING


Kontakta oss för en kostnadsfri bedömning i Stockholm.  Ring 073-582 47 51  


Dränering södermalmsmiljö

Torrt med ISODRÄN

ISODRÄN är en kapillärbrytande och värmeisolerande dräneringsskiva som väldigt effektivt dränerar och torkar ut dina källarväggar. Det ger dig ett bra fuktskydd vid dränering av husgrunder, både befintliga och nybyggda. Det spelar ingen roll om det gäller platta på mark, källare eller krypgrunder. Din källare blir varm och torr vid dränering med ISODRÄN.

isocert isodran logos 1000

Varningstecken på att det kan vara dags för ny dränering

?? Rent generellt finner du fukt och vatten i källaren

?? Vatten kan läcka från väggar eller källartak

?? Mögelskador- och mögelfläckar

?? Du känner av unken eller “gammal” luft som kommer från mögel

?? Det blir svårt att andas när du är i tvättrum eller källare 

?? Puts som flagnar från fasaden

Dräneringsfirma i Stockholm

Vi på Södermalms miljösanering är ett företag som är specialiserat på dräneringar, grundisolering och renovering av husgrund med över 20 års erfarenhet. Vi utför alla våra arbeten med engagemag, kunskap och kvalité. Våra skickliga medarbetare utför alla former av dräneringar från standardform till högsta kvalitet. Vi utgår från Södermalm och vi kan hjälpa er med dränering, grundisolering och tillläggsisolering över hela Stockholm med omnejd.

Exempel på orter där vi har varit och utfört dränering är Hägersten, Norrtälje, Vallentuna, Täby, Åkersberga, Stavsnäs, Tyresö, Upplands väsby, Kungsängen, Järfälla, Sundbyberg, Sollentuna, Kista, Solna, Nacka, Lidingö, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Värmdö, Märsta, Knivsta, Enskede, Skärholmen, Tullinge, Farsta, Ekerö, 

Kontakt oss

Ring oss på Tel: 073-582 47 51
Växeln är öppen måndag-fredag 7-18.
Övriga tider samt helg går det jättebra att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så återkommer vi så snart vi kan!  

Vi är ansluten till:

Länkar - Tanums Maskinstation AB  trygg och hansa 

Tryck på knappen nedan och fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi dig. 

Boka