Bergspräckning och stenspräckning i Stockholm - Södermalmsmiljö

Professionell bergspräckning och stenspäckning i Stockholm

Bergspräckning är ett sätt att inte riskera sprängskador på känslig omgivning. Exempel på bergspräckningstekniker är bland annat hydraulisk spräckning och användning av snigeldynamit. Vi erbjuder allt inom borrning, stenspräckning, bergspräckning. Vi är specialister på vibrationsfri sprängning i känsliga miljöer. 

Vi har utrustning för bergborrning och hydraulisk bergspräckning. Vi äger grävmaskiner, lastbil och dumper. Vi jobbar mot privatpersoner och företag. Vi kan anpassa oss efter miljö och tomt, då vi har stora och små grävmaskiner samt lastmaskiner. 

 Bergspräckning i Stockholm med SMT AB


Jour på obekväma tider - Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.        


Spräckning i känsliga miljöer 

Vid tätbebyggda områden hydraulisk bergspräckning används för att ta bort och mindre stenar i trånga utrymmen, eller i tätbebyggda områden där sprängning med dynamit inte är ett altenativ.

Bergspräckning för villagrunder 

Vi har över 20 års lång erfarenhet i branschen där vi har hjälpt såväl företag, enskilda väghållare och privatpersoner runt i Stockholm med alla möjliga uppdrag. Kontakta oss på tel 0735824751 och boka in ett kostnadsfritt möte. Vi kommer gärna ut på plats för att föra en dialog, samt för att ge en så bra prisbild som möjligt. 

Läs mer om dräneringsarbeten

Vi är ansluten till:

Länkar - Tanums Maskinstation AB  trygg och hansa 

Tryck på knappen nedan och fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi dig. 

Boka