Mark och anläggning i Stockholm

Markarbeten i Stockholm

Vi hjälper dig med alla typer av mark- och anläggningsarbeten i Stockholm. Vår markavdelning har erfarenheter från dränering och fuktisolering. Dessa är några av de vanligaste förkommande områden vi arbetar med. Stort som smått. Allt börjar från grunden, och det är viktigt att det blir korrekt och anpassat för dagens och framtidens krav.

Grävhjälp i Stockholm - Hyr 2 ton grävmaskin med förare 

Med vår smidiga minigrävmaskin kan vi hjälp er med mindre markarbete till ett rimligt pris i Stockholm. Vi utför berg och stenspräckningar, markanläggningar, plantering av häckar, mindre dräneringsarbete, renovering av trädgård eller för att gräva ett dyke. Kontakta oss för en offert. 


Snabbt prisförslag - Ring 073-582 47 51             


 

isocert isodran logos 1000

Torrt med ISODRÄN

ISODRÄN är en kapillärbrytande och värmeisolerande dräneringsskiva som väldigt effektivt dränerar och torkar ut dina källarväggar. Det ger dig ett bra fuktskydd vid dränering av husgrunder, både befintliga och nybyggda. Det spelar ingen roll om det gäller platta på mark, källare eller krypgrunder. Din källare blir varm och torr vid dränering med ISODRÄN.


Länkar - Tanums Maskinstation AB         AAbisnode w460 300x166

Kontakta oss för en kostnadsfri bedömning och offert på markarbete, bergspräckning & dränering av husgrunder & källare i Stockholm!

Kontakt oss

Ring oss på Tel: 073-582 47 51
Växeln är öppen måndag-fredag 7-18.
Övriga tider samt helg går det jättebra att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så återkommer vi så snart vi kan!  

Tryck på knappen nedan och fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi dig. 

Boka


Vårt huvudkontor ligger på Åsögatan 169 Södermalm i Stockholm. Södermalms miljösanering & transporter erbjuder heltäckande tjänster inom ansvarsfull dränering och markarbete i Stockholm. Se övriga erbjudande

Exempel på orter där vi har varit och utfört dränering är Hägersten, Norrtälje, Vallentuna, Täby, Åkersberga, Stavsnäs, Tyresö, Upplands väsby, Kungsängen, Järfälla, Sundbyberg, Sollentuna, Kista, Solna, Nacka, Lidingö, Danderyd, Stocksund, Djursholm, Vaxholm, Värmdö, Märsta, Knivsta, Enskede, Skärholmen, Tullinge, Farsta, Ekerö, 

Referensbilder

IMG 1807

IMG 1747

Resized 20220218 115819

Resized 20220311 1337042