Grovsopor | Grovavfall | Hämtning & bortforsling

Återvinning & tippkörning för Brf, privatpersoner & företag i Stockholm 

Vi hjälper dig med bortforsling och hämtning av dina grovsopor i Stockholm. Vi erbjuder en fast månadskostnad som täcker hela er avfallshantering med veckovis tillsyn av er fastighet. Kontakta oss idag för bokning av grovsopor och hämtning av byggsäckar i Stockholm. Vi hämtar möbler, vitvaror, elektronik, emballage, trädgårdsmöbler, trädgårdsavfall och osorterat byggskräp. För övrigt vänligen kontakta oss för konsultation.

Bortforsling av möbler i Stockholm

Vårt erbjudande om bortforsling och återvinning för privatpersoner och bostadsrättsföreningar innebär att vi hämtar, sortera och forslar bort dina grovsopor till en miljöcertifierad återvinningsanläggning. Vi hämtar allt från möbler, vitvaror, lös bråte, byggsäckar, elavfall, kontorsavfall, trädgårdsavfall och metallskrot. Vi ser fram emot att kunna hjälpa dig med att bidra till en bättre miljö. Kontakta oss för mer information och om priser!

4B343F02 9CC3 4164 A191 D00ABAA49FEE 1 201 a

Behöver du hjälp med sophämtning i Stockholm?

Vi är experter på sortering och bortforsling av grovsopor och byggavfall i Stockholm. Vi kan förse dig med bästa möjliga hjälp när det gäller detta. Om du anlitar oss för sophämtning i Stockholm. Vi hämtar alla typer av grovsopor i Stockholm och sköter all administration och löser eventuella arbetsmiljöproblem som kan uppstå. En smidig och tidsbesparande tjänst där ni slipper göra detta själva. Vår trevliga personal hämtar dina grovsopor på plats. Oavsett om de ligger i källare, kontoret, lokalen, bostaden, tomten, vinden eller förrådet tar vi hand om avfallet snabbt och effektivt. Allt grovavfall lastas direkt in i våra lastbilar med bakgavellyft. Vi sortera och transportera bort dina grovsopor till en miljöcertifierad återvinningsanläggning. 

Skräphämtning i Stockholm 

Vi utför alla typer av hämtning av grovospor i Stockholm, vare sig det är hos en privatperson, fastighetsägare, ett företag eller i en bostadsrättsförening. Ring för ett kostnadsfritt prisförslag tel: 073-5824751. 

Tryck på knappen nedan och fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi dig. 

Boka