Byggsäckar - Hyr kärl - Hämtning av grovsopor och trädgårdsavfall

Avfallshantering för byggprojekt och fastighet   

Vi tar hand om sophantering med miljö och service i focus. Välkommen att kontakta oss för mera information och priser.

Vi är experter på att sortera och transportera bort grovsopor och byggavfall. Vi hämtar allt från brännbart, metallskrot, osorterat avfall, virke, trä, trädgårdsavfall, el-avfall, gips, isolering, deponi, fyllnadsmassor och mineral som består av betong, tegel, klinker, keramik eller sten hos privat-företagskunder i hela Stor stockholm. Övriga områden vänligen kontakta oss. 

4B343F02 9CC3 4164 A191 D00ABAA49FEE 1 201 a

Så fungerar det:

 Köp dina säckar hos någon av återförsäljare eller hos oss.
 Fyll säcken med någon av de aktuella avfallsfraktionerna.
 Knyt ihop säcken och placera säcken tillgänglig för kranbil.
 Ring oss på telefon 0735824751

Hämtning av byggsäckar med byggskräp i Stockholm

För att uppnå så effektiv sortering som möjligt så erbjuder vi byggsäckar som vi anpassar efter era behov. Byggsäck eller storsäck är ett bra komplement när det inte finns tillräckligt med plats för conainer eller mindre projekt. Byggsäckar är bra till avfallshantering, rensning ur förråder, renovering av byggnader eller vid trädgårdsarbete. 

När ni beställer hämtning eller bortforsling av grovsopor med oss får ni alltid; professionell och erfaren miljöservicelföretag och sortering i enlighet med miljöregler. 

Återvinning

Södermalms miljösanering & transporter erbjuder hämtning av metallskrot och järn med egna chaufförer och egna bilar. Vi samlar in och återvinner alla fomer av metallskrot och järnskrot i både stora och små mängder. Våra chaufförer hämtar allt från armeringsjärn, diskbänkar, el-avfall, tomma plåtburkar, plåtband, takplåt, plåtreglar, järnskrot, kopparskrot, industriskrot, ventilationsplåt, kabelskrot, äldre bilar, jordbruksredskap, taggtråd, maskiner, cykel och gjutjärnsrör. Hos oss återvinner du på ett miljöriktigt sätt.

Vi hjälper gärna till med demontering och heta arbete! 

Miljö

Vår målsättning är att bidra till att minska miljöbeslatning genom att erbjuda tjänster som bidrar till ett hållbart samhälle 

Med hjälp av Södermalms miljösanering & transporters sorteringsguide kan du lätt gå in och titta hur olika material skall sorteras och vad som är farligt och icke farligt för maximal återvinningsgrad. 

Sorteringsguide.pdf 

Prislista

Kontakta oss för aktuell prislista.

Kontakta oss

Ring oss på Tel: 073-582 47 51
Växeln är öppen måndag-fredag 7-18.
Övriga tider samt helg går det jättebra att maila till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så återkommer vi så snart vi kan!  

Tryck på knappen nedan och fyll i ditt namn och telefonnummer så ringer vi dig. 

Boka

 

IMG 6713 2b405de3 f1a9 4031 9f57 bad546a3a725

 IMG 20220602 215229 652 IMG 20220602 215229 652 

 80681